Whoa, dere! Jeg har ikke hatt denne bloggen i en time en gang, men it feels good! Jeg vet ikke helt, men det var ett eller annet med den tidligere bloggen som føltes litt rart. Flere og flere jeg kjente begynte å lese den, og det var jo en blogg jeg egentlig hadde lyst til å holde litt … anonym? Jeg vet ikke helt.

IMG_0640

Dessuten følte jeg at jeg skled mer og mer ut av den. Hva vil jeg egentlig oppnå? Hva skal jeg egentlig skrive om? Hva må jeg gjøre/skrive/publisere for å få lesere og kommentarer? Jeg mistet litt lysten – lysten til å skrive og lysten til å skape. Og det merket jeg på aktiviteten på bloggen. Færre leste bloggen, og færre kommenterte den. Det var ikke mye liv igjen mot slutten.

Denne bloggen vil jeg holde ekte. Det jeg publiserer skal holde en viss standard. Noe jeg kan være stolt av, noe som kan gi dere lesere noe. Hvordan denne bloggen blir seende ut til slutt, vet jeg ikke helt ennå. Men jeg skal lage en liten slagplan, en plan jeg kan holde meg til og som kan inspirere meg på veien til et «godt og inspirerende bloggunivers».

New year – new me (new blog).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s