Things I like

Things I like

Untitled

Badebomber fra Lush. Særlig de som glitrer, slik at jeg får glitter over hele meg. Føler meg som en slags havfrue der jeg går. En dag skal jeg få en leilighet eller et hus med badekar, slik at jeg kan bruke badebomber hver helg. (Fikk litt glitter på kameraet tho, men det gjør ingenting. Den er en glitrende diamant uansett, den lille, fine, gode babyen min.)

Untitled

Dates med han der fine. Sitte på en kafé eller en restaurant, og bare ta en liten matbit og noe godt i glasset. Slike turer gjør godt. Vi trives veldig godt i hverandres selskap i hverdagen, men det er fint å gjøre noe ekstra fint sammen en gang i blant.

Untitled

Å sitte ute og bare puste. Nyte utsikten, nyte været, nyte lyden av den lille bekken som går rett bak. Ekstra fint er det nå som det går mot lysere dager, og jeg kan nyte de fine fargene på himmelen på ettermiddagen.

Untitled

Sånn apropos nyte utsikten, og de fine fargene på himmelen. Vet ikke helt hva det er, men det får meg til å roe meg ned. Leve litt mer i nuet, og bare puste. Av og til (les: altfor ofte) glemmer jeg det, og da er slike øyeblikk ekstra viktig for meg.

Untitled

Gå en liten kveldstur og utforske naturen. Helst med kameraet på slep, slik at jeg blir ekstra obs på alt det fine i naturen som jeg vil forevige.

Untitled

Når snøen daler, og holder seg på bakken. Jeg liker å pakke meg inn i gode, varme klær, og vandre ute i snøen. Det er ett eller annet med lufta når det er snø ute, den blir så god.

Untitled

At jeg får prøve meg på tegne- og skriveskillza mine. Ikke at jeg har nogen særlige skillz fra før av, men det er uansett gøy å prøve seg fram.