Første helga i februar

Første helga i februar

Første helga i februar var fin. Samboeren og jeg tok turen til fjellet for å feire bestas 80-årsdag. Det var utrolig fint å se familien igjen, og jeg sitter igjen med varmt hjerte og gode minner. Det var litt vemodig å komme hjem igjen, det er alltid litt tungt å komme tilbake til regnbyen etter en så fin tid med familie. Heldigvis har jeg en topp samboer som gir meg gode klemmer når jeg er litt tung i magen.

Untitled
Untitled

Det var mye god mat og drikke, og vi koste oss i godt selskap. Taler, sang, latter og prat. Jeg spiste meg sprekkeferdig på god mat (må jo ha litt av alt når det er koldtbord, haha), og skulle ønske jeg hadde plass til enda litt mer. Men plass til dessert og kaker, det hadde jeg!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Og omgivelsene var, vel, jeg har ikke ord. Det var rundt femten minusgrader hele helga, det var strålende sol, og landskapet var dekt med et tjukt lag snø. Skulle ønske jeg hadde hatt tid til å gå på en skitur i disse omgivelsene!

Untitled Untitled
Untitled
Untitled

Nå er jeg vel hjemme, og ikke fullt så klar til en ny uke. Igjen – det var litt vemodig å komme tilbake etter en så fin tid. Jeg skulle gjerne vært der litt lenger enn en helg, men sånn er det når man har jobb. Denne helga har jeg kjent ekstra godt på hvor takknemlig jeg er for det jeg har. Jeg har en god, varm, morsom familie, som jeg setter så enormt stor pris på. Jeg har en samboer som jeg digger og elsker. Jeg har også en jobb som av og til føles utfordrende, men som pusher og utvikler meg. Når jeg føler jeg nedfor og at jeg ikke mestrer alt jeg tenker jeg bør mestre, så tenker jeg på familien min, samboeren min, og at jeg faktisk har en jobb (det tar jeg ikke for gitt). Jeg må tenke på alt det fine jeg har, og hvor godt jeg egentlig har det.

Anywho, jeg har hatt en fin helg med gode minner som jeg kommer til å huske i lang, lang tid! Det er viktig å ta vare på de gode stundene en har. Peace out!