Hemsedal

Hemsedal

Har hatt en superfin helg på Hemsedal, sammen med samboeren og noen i familien hans! Jeg leide slalåmski, og stod ned barnebakkene som en kløne. Men helt rusten, det var jeg ikke. Teknikken blir bedre og bedre for hver gang vi er her, selv om det går nesten et år mellom hver gang. En dag skal jeg stå som en helt ned de heftigste bakkene.

Vi ankom hytta fredag kveld, hvor vi spiste en kjapp middag og koste oss med gullrekka. Det var deilig å lade opp batteriene før en dag i bakken. Lørdag morgen spiste vi en god frokost, og gjorde oss klar til å dra til bakken. Vi startet med barnebakken (jeg er nybegynner og en kløne, så det måtte vi, haha). Etter noen runder i barnebakken, “oppgraderte” jeg til bakken ved siden av, som var bittelitt mer krevende. Det var litt skummelt (les: veldig), men jeg overlevde. På søndag var jeg vilt støl i overarmene og på ryggen, og merkelig nok ikke i beina. Har nok noe med at jeg på strak bakke kravla meg bort med stavene. Å gå bortover med slalåmski er tydeligvis ikke det samme som med langrenn, haha.. Stølheten til tross, klarte vi å stå noen runder søndagen også.

Begge dagene måtte vi sette oss ned for å spise vafler og å drikke kakao. Det var deilig å sette seg ned, legge alle bekymringer vekk og bare være. Leve i nuet. Jeg er litt anspent i kroppen for tiden, så det var deilig å få løsna knutene litt. Forhåpentligvis løsner de enda litt mer snart, i stedet for å stivne enda mer til.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Altså, all den snøen og dét fine været. Perfekt helg. Skulle gjerne vært der en uke til, for fytti, jeg koste meg. Det var ingenting å klage på. Selskapet, sola, føret, temperaturen; alt var perfekt.

Nå er jeg tilbake til fint vintervær her i vest. Dagene blir forresten lengre og lengre, og jeg virkelig e-l-s-k-e-r det! Håper på fine solskinnsdager snart, her om dagen kjente jeg sola varme sånn skikkelig, for første gang på lenge. Det var så fint, særlig når fuglene sang så fint i tillegg.