It's done

It’s done

Dramatisk oversikt. Clickbait, vett. Neida. (Joda.)

Jeg har nå skaffet meg mitt eget domene. Det er noe jeg har tenkt på siden jeg startet opp denne bloggen, men jeg var veldig i tvil. Rett og slett fordi et eget dott com-domene koster like mye som et månedskort (altså, busskort). Jeg var veldig usikker på om jeg gadd å bruke masse penger på et eget domene, når jeg egentlig var litt usikker på om jeg kom til å bruke det noe særlig. Men så tenkte jeg – det er jo faktisk noe som varer i et helt år? Dessuten er jeg mer inspirert til å blogge og skrive enn før, og jeg føler det er noe magisk ved det å starte på nytt. Helt fresh. Sette opp bloggen, helt på nytt.

Til tross for at jeg er mer inspirert til å skrive og til å være mer kreativ med tekst og slikt, så er jeg redd. Redd for å legge ut for mye om meg selv. Jeg tør liksom ikke helt å vise for mye av meg selv, for hva hvis det hindrer meg i noe seinere? Jeg har et par innlegg som utkast, som jeg har lyst til å publisere. Men jeg tørr ikke. Jeg er for pinglete.

Uansett, det ordnær sæ. Jeg skal tørre. Jeg skal klare. Dette vil bli mitt kreative hjørne, et hjørne der jeg utfordrer meg selv og tør å by på meg selv.