Kino og middag

Kino og middag

I går var jeg på kino- og middagsdate sammen med en god venninne. Vi spiste på Roxys Diner, en skikkelig amerikansk restaurant. Jeg spiste pannekaker med lønnesirup, og tok en vaniljemilkshake ved siden av. Veldig mektig, men fy, så digg! Altså, denne maten er virkelig undervurdert.

26728063578_48ba4caf1a_o26728060628_251888ce40_o26728060138_390b559620_o

Deretter så vi filmen Mirakel, eller Wonder som den heter på engelsk. Den var så fin! En sånn typisk klisjéfilm, men jeg liker sånne klisjéfilmer. Jeg merker jeg blir veldig lett rørt, selv av den minste ting. Hadde noen tårer i øyekroken et par ganger under filmen, foråsiresånn.

Den siste uka har vært slitsom. Humøret har gått litt opp og ned, og jeg har vært mye sliten i kroppen. Men stort sett har jeg vært sliten på en god måte. Å møte en venninne og bare koble ut med god mat og en fin film er fint å gjøre for å koble ut. Jeg er heldig som har venninner som gir meg energi, framfor å ta energi.

Jeg har forresten blitt motivert til å komme meg mer i bevegelse, komme meg ut på tur. Kroppen føles lettere (selv om jeg av og til har dårlige dager hvor kroppen generelt føles tung), og det er ekstra motiverende å komme seg ut da. Godt for både kropp og sinn! Jeg vurderer å kjøpe meg en Fitbit etterhvert, slik at jeg kan se hvor mange skritt jeg går daglig. (Hadde også vært interessant å se puls og søvn, så æh, I want one!) Men det får bli når jeg har spart opp litt penger.