Wishlist

I det siste har jeg scrolla gjennom diverse nettsider etter klær, og det er så utrolig mye jeg har hatt lyst på. Jeg hadde ikke klaga på å bli millionær, slik at jeg kan kjøpe mange klær (i tillegg til å ta meg en miniferie i et nytt land). Miljøvennlig? Nope. Materialismen lenge leve. Don’t get me wrong, jeg kjøper sjeldent nye klær, rett og slett fordi jeg må spare penger. Men jeg har fortsatt noen ønsker.

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

Som dere sikkert ser, er jeg veldig glad i striper. Jeg er glad i det enkle, det som holder seg lenge. Jeg har aldri vært en person som stadig vekk kjøper det siste skriket fra Milan (brukte jeg det uttrykket riktig? Er det egentlig sånn man sier det??), og når jeg først kjøper klær skal det være noe jeg kan bruke i lang tid framover. Jeg liker tidløse klær.

En ting jeg gjerne vil bli flinkere på, er å kjøpe ting second hand. Jeg er altfor dårlig på å i det hele tatt komme meg ut på shopping, men jeg vil gjerne gjøre en innsats for å gjøre garderoben litt snillere for jordkloden. Men det skal jeg klare. Først skal jeg bare sikle litt på disse herlighetene.