Jeg skulle ønske

Jeg skulle ønske

Jeg skulle ønske jeg var flinkere på å sette meg ned og slappe av. La tankene flyte. Tenke på gode ting. Få en slutt på katastrofetenkningen.

Jeg skulle ønske jeg hadde spart opp en god slant, slik at jeg kunne tatt meg en tur til f.eks. London.

6748013609_2d10a946ba_o.jpg

Jeg skulle ønske jeg hadde nok energi, hver dag.

Jeg skulle ønske jeg hadde hatt overskudd til å trent tre ganger i uka.

6790675193_95573a4ab1_o.jpg

Jeg skulle ønske jeg kunne photoshop og illustrator og å bygge en nettside, slik at jeg kunne lagd kule illustrasjoner og nettsider (kanskje tilogmed solgt ting og tjent litt cæsh på det).

Jeg skulle ønske jeg hadde en fast jobb (fulltidsstilling).

6753956819_04b402249d_o

Jeg skulle ønske samboer’n og jeg hadde en bittelitt større leilighet.

Jeg skulle ønske jeg følte meg god nok.

Ønsketenkning er ikke alltid så fint. Jeg ønsker meg alltid ting jeg ikke har, og når jeg først har det jeg ønsker meg, ønsker jeg meg bare mer. Det er så mye fint jeg allerede har. Jeg har en flott samboer som elsker meg for den jeg er, og som jeg elsker over alt. Vi har tak over hodet, og egentlig en veldig fin leilighet som vi begge trives sammen i. Jeg har en håndfull fantastiske venner, som alltid får meg i godt humør. Jeg har en amazing familie, som jeg kan snakke med om alt. Jeg har en fin jobb, noe jeg ikke tar for gitt. Jeg ser det fine i små ting, som en solnedgang som gir ro i sjela og en liten blomst fra samboer’n som gir meg en tåre eller to i øyekroken.

Jeg har det ikke så verst, sånn egentlig, men all ønsketenkningen bunner egentlig i en sliten kropp som lar tankene kverne om kveldene. Kverne over ting som hun føler hun burde kunne og burde ha. Det bunner i at hun skulle hatt mer energi som ga henne en positiv innstilling til ting, og overskudd til å jobbe med diverse ting hun liker. Men det kommer nok. Det gjør det.