Tur

Tur

I går var jeg på en fin fjelltur sammen med en venninne. Sola skinte, det var varmt (kaldt i skyggen tho), og fuglene sang så fint. Hadde en god påskefølelse hele turen! Det var heldigvis ikke en lang tur, og det tok ikke lang tid før vi var på toppen. Men det var egentlig helt greit, pga. en ekkel forkjølelse jeg har hatt de siste dagene. (Nekter å bli syk igjen, etter all sykdommen i høst!) Dessuten er formen helt elendig, så var fint å kunne begynne litt rolig. Jeg tok med meg kameraet, fordi, ja, jeg vil bli flink til å ta flere bilder.

Pc’en med Photoshop og Lightroom (der jeg redigerer bildene) har streika. Eller, laderen har streika. Typisk! Litt kjipt, i og med at jeg endelig har funnet noen presets i Lightroom jeg liker. Men men, sånt skjer. Det skal sies at pc’en ikke brukes til annet enn redigering for tiden, jeg låner som regel mac’en til samboeren når jeg blogger og slikt. Fy, som jeg savner mac. Heldigvis kan jeg overføre bildene fra kameraet direkte til mobilen, så da ble det bildene redigert i vsco i stedet!

Uansett – jeg er veldig fornøyd med å gå en tur! Jeg er ikke flink til å komme meg ut på tur, for når jeg først har muligheten vil jeg helst bare ligge i sofaen og koble ut. Men det var så deilig å gå tur, og jeg hadde så mye god energi i kroppen etterpå! Det er noe jeg må gjøre oftere. Ekstra motiverende er det når jeg nå har fått meg fitbit, og kan følge med på skritt og puls og treningsøkter og slikt.

Ha en fin søndag!