Påskeferie

Påskeferie

Endelig ferie! Det er så deilig å vite at nå, nå kan jeg bare koble helt ut. Det kan hende jeg jobber mandag og tirsdag (hæshtægg livet som vikar), men dersom jeg blir ringt opp er det ikke krise (selv om jeg gjerne vil ha en ordentlig ferie nå).

Jeg har så langt ikke gjort stort annet enn å slappe av og bli ferdig med noe jeg har holdt på med en stund:

Å fylle et helt A3-ark med dotter! Det har vært et fint prosjekt å ha. Noen har yoga, noen praktiserer mindfullness, jeg tegner dotter på et stort ark. Det har vært en fin måte å koble helt ut på, og ikke høre på noe annet enn stillheten. Nå gjenstår det bare å kjøpe en ramme, slik at jeg kan henge den opp. (Presterte å rive i arket mot slutten, så det er greit å ha den rammet inn.)

Når jeg nå er ferdig, vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Kanskje begynne på en ny? Påskeferien skal uansett brukes til å lade opp batteriene. Lese en bok, se påskekrim (noe jeg vanligvis ikke har gjort i påska), og ha litt meg selv-tid. Jeg skal kanskje prøve meg på en joggetur også, men vi får se. Da må jeg en tur til byen for å kjøpe meg litt treningstøy. Egentlig tenkte jeg å gjøre det i dag, men vi får se. Sofaen var så deilig å ligge i.

PS! Jeg har hørt at man må logge seg inn på wordpress for å kommentere. Jeg har kommentarfeltet åpent for alle (også de som ikke har wordpress), så jeg vet ikke helt hva som har skjedd der. Men jeg har kontaktet wordpress, og de skal se på det. Forhåpentligvis blir det fikset fort!