Feriebobla

Feriebobla

Ferier går altfor fort. Det har ikke gått mange dager av påskeferien, men jeg føler jeg allerede har kasta den bort. Kasta den bort på å ikke gjøre en eneste ting. Hva er det jeg egentlig har gjort, annet enn å ligge på sofaen og slappe av?

IMG_1881IMG_1882

Noe har jeg da gjort. Jeg har begynt på en ny tegning (som jeg egentlig ikke er sånn hundre prosent fornøyd med), og jeg har faktisk brukt tid på å forsvinne i min egen verden. Det er for meg helt essensielt for å lade opp batteriene. Jeg har også tatt en tur til byen sammen med samboeren for å kjøpe en ny sofa (kampanjeprisen forsvant noen timer seinere, så vi rakk akkurat å spare noen slanter der!). Vi må vente 8-10 uker på den, men det får bare være. Men – jeg skulle egentlig tatt en skikkelig vårrengjøring av leiligheten, men det har jeg ikke fått gjort. Jeg skulle også fått lest bøker, i tillegg til å forberede meg til jobbukene etter påske, men det har jeg heller ikke fått gjort.

Jeg får trøste meg med at det fortsatt er en stund igjen av ferien. Selv om vi kanskje ikke rekker å gjøre alt vi hadde planer om i ferien, skal jeg prøve å nyte resten av ferien. Jeg tenker det er viktig å bare gi litt faen og gjøre akkurat det man har lyst til, og ikke tenke på alt man burde gjort.

Det snør forresten igjen, og jeg er. så. lei! Gleder meg skikkelig til våren virkelig setter inn for fullt, og alt kommer til liv igjen. Håper bare vi ikke må langt inn i mai før det skjer. Uansett er det fint å høre at fuglene synger mer, det er nå et lite tegn på at våren venter lurende bak all snøen.