Hyttetur

Hyttetur

I hele fem dager har jeg vært på hyttetur med samboeren og familien hans. Det var deilig å komme seg vekk fra by og uro, og ut i landlige områder med frisk luft. Det gjør mye for kropp og sjel.

IMG_0027IMG_0028IMG_0047IMG_0089IMG_0245IMG_0216

Sol, behagelig temperatur, fint lys, fuglesang, alt sammen var perfekt. Akkurat slik en liten ferie skal være. Jeg må bare beklage at jeg spammer dere med bilder nå, men ohwell, av og til må man få lov til å spamme? Heh.

IMG_0165IMG_0065

Noe av det som har vært så fint, var at jeg fint kunne trekke meg tilbake på rommet når jeg trengte litt aleinetid. Jeg er helt avhengig av aleinetid for å reset’e hjernen fra tid til annen, og kan bli sliten av å konstant være tilstede. Så fort hodet ble litt for fullt av skravling, trakk jeg meg tilbake for å øve meg på kalligrafi og illustrasjoner, mens jeg hørte på deilig musikk. Jeg har fortsatt lang vei å gå, men føler jeg endelig får teken på dette!

IMG_0107IMG_0109

Jeg har et mål om å bli skikkelig flink på dette. Kanskje litt merkelig mål, men ohwell. En dag skal jeg uansett bli flink, og kanskje kunne selge noe. Vi får se hvordan det går, haha. Steget videre vil bli å scanne illustrasjonene, og få de inn i Photoshop. Hadde vært dødskult om jeg fikk teken på å redigere illustrasjoner også!

PS! Nå skal kommentarfeltet være åpent for alle! Så da trenger man ikke å logge seg inn på wordpress lenger. Yay!