Hva oppnådde jeg i mars?

Hva oppnådde jeg i mars?

Jeg kom jo på at jeg skrev et innlegg om hva jeg ville oppnå i mars. Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde glemt dem litt, heh hehehe. Men jeg tenkte jeg uansett skulle reflektere litt over det jeg skulle oppnå i mars. Har jeg egentlig oppnådd det jeg ville gjøre?

Oppdaget jeg mer av byen?

Nope. Jeg gikk en tur med en venninne på et sted jeg aldri hadde gått før, men that’s it. Jeg fikk ikke besøkt de stedene jeg hadde lista opp, dessverre. Men snart! Det er jo uansett greit å ha en liste over steder jeg vil besøke. Da er terskelen litt lavere føler jeg, for da slipper jeg å leite meg gjennom fine steder på nytt.

IMG_0044.jpg

Gikk jeg tur?

Nja! Kanskje ikke like mange turer som jeg hadde bestemt meg for, men det er helt greit. Jeg gikk et par turer, men det var det. Jeg ville ikke sette meg et mål for hvor mange turer jeg skulle gå hver uke, men satte likevel et bittelite mål om å gå minst én tur hver uke. Det gjorde jeg ikke.

IMG_0179

Tok jeg flere bilder?

Nei, jo, ja! Jeg tok med meg kameraet nesten hver gang jeg gikk ut døra, fordi jeg ville ta flere bilder. Jeg ville fange de fine øyeblikkene som dukket opp. Selv om jeg fikk tatt det med hver gang, ble det likevel ikke så voldsomt mange bilder. Jeg kunne ha gått mer aktivt inn i å ta flere bilder.

IMG_0216

Mål for april

Jeg har ikke skrevet et innlegg om hva jeg vil oppnå i april enda. Jeg tror ikke jeg dedikerer et eget innlegg til det denne gangen, rett og slett fordi det går litt i glemmeboka. Men jeg har likevel noen tanker om hva jeg vil gjøre; fortsette mitt evige mål om å komme meg mer ut på tur, ta enda flere bilder, prøve meg mer fram med tekst og illustrasjoner, og øve meg i Photoshop.

Dersom dere har noen mål for april, del de gjerne!