Livsoppdatering

Livsoppdatering

På tirsdag skal jeg på jobbintervju, og jeg gruer meg. Jeg har jo vært på et par intervjuer det siste året, og jeg klarer aldri å forberede meg godt nok mentalt. Jeg gleder meg til jeg får en fast jobb, slik at jeg slipper å dra på flere intervjuer på en stund. Denne jobben er fast, så jeg krysser fingrene for at det går bra.

Jeg har kjøpt meg business-plan her på wordpress, and I don’t know how or what to feel. Det gikk plutselig opp for meg at dette, dette er noe jeg kanskje ikke burde brukt penger på nå. Ihvertfall ikke når jeg ikke er helt sikker på hvor denne bloggen tar veien. Men men, nå har jeg flere muligheter designmessig (dere ser kanskje at jeg vingler veldig med temaer, as usual, haha), og nå jeg bli flinkere med bloggen. EDIT: jeg fikk bytta tilbake til premium-planen, i tillegg til refund. Haha. Livet som evig surrekopp/fattiglus.

Ellers går det fint. Det at våren er på vei, kjenner jeg på kropp og sinn. Jeg blir stadig lettere i kroppen, og det er deilig at det fortsatt er lyst når jeg kommer hjem igjen fra jobb. Da føles dagen plutselig litt lenger. Men jeg er fortsatt litt tung i kroppen, og håper det løsner seg litt til.

Hvordan står det til med dere?