Noen tanker en tirsdag kveld

Noen tanker en tirsdag kveld

Jeg føler meg tom. Kraftløs. Samtidig føler jeg meg full av energi, god energi. Jeg vet ikke helt hva jeg føler. Det er ett eller annet som ligger ulmende langt inne i kroppen. En eller annen følelse av at jeg ikke strekker til, at jeg ikke mestrer, at jeg ikke har det jeg trenger. At jeg ikke har nok arbeidserfaring. Jeg skulle ønske jeg var langt inn i gamet på dette tidspunktet, men det føler jeg at jeg ikke er. Livet som vikar tar på sånn sett.

IMG_0180IMG_0179

En venninne dro meg med på treningssenteret i dag. Jeg benyttet meg av en gratis trening, slik at jeg kunne se an form og motivasjon. Motivasjonen var der, og det var deilig å bevege seg på tredemølla og ta noen runder på forskjellige apparater. Det er lenge siden jeg har hatt den følelsen, av å faktisk mestre trening og motivert til å fortsette. Alle negative tanker forsvant, og energien ble brukt på noe jeg synes var gøy. Det hjalp nok å ha med en treningskamerat, og jeg er glad jeg ble dratt med. Motiverende trening var noe jeg trengte i dag. Og jeg tenker å fortsette, for jeg trenger å bruke energien på noe slikt.