Livet akkurat nå

Livet akkurat nå

Været er helt nydelig her i Bergen, og det er så deilig å kunne gå ute uten mange lag med klær. Ullklærne er kastet av for lengst, og jeg kan sprade rundt uten jakke. Skikkelig sommer! Nå gleder jeg meg til fargene og livet som snart kommer fram; til trærne som eksploderer i grønt, til blomstene som springer og til alle menneskene som går tur ute i finværet. Også gleder jeg meg ikke minst til temperaturen blir stabil, og holder seg på rundt 20 grader.

IMG_0078

I går var jeg på en italiensk restaurant med et par venninner, for å spise middag med noe godt i glasset. Vi måtte jo dét, når sola var her. Vi var heldige som fikk sitte ute, og nøt varmen med pizza og en iskald forfriskning. Og fyyyy, det var godt! Jeg tok med meg kameraet, men følte det ble litt rart å ta det fram for en liten “photoshoot”. Det var synd, for det hadde blitt et skikkelig bra insta-bilde. Well well, den kneika må jeg komme meg over. Etterhvert begynte det selvfølgelig å regne (hva kan man egentlig forvente i selve regnbyen), men det var likevel godt å sitte ved varmelampene. Fikk skikkelig sydenfølelse. Åh.

IMG_0116IMG_0112

I dag har jeg vært på trening, og karra meg opp tidligere enn jeg vanligvis gjør på lørdager. Men det var så deilig å komme seg tidlig på trening, da får man så mye god energi gjennom dagen. Dessuten får man jo mer ut av dagen, når man står opp tidlig. Jeg kjente dagens økt var deilig, og det er så godt når man kjenner at motivasjonen er der. Krysser fingrene for at det holder seg gående!

Jeg kjøpte også disse to putene i dag, og gleder meg til å plassere de i den nye sofaen vi får om en måneds tid. Jeg bør egentlig ikke kjøpe stort mer nå, fordi, dere vet, sparing, men jeg klarte rett og slett ikke å dy meg, haha. Sjekk den blomstrete puta da??? Åh. Seinere i dag står grilling og tv-kos på planen. Akkurat nå ser jeg på The Crown, fin og interessant serie!

Well, that’s it for today. Kort oppsummert: jeg har det veldig fint akkurat nå. Håper dere nyter vårdagene!