Ny sofa

Ny sofa

Vi har endelig fått en ny sofa! Den kom tidligere enn forventa, og jeg ble så glad for at den passa så fint i leiligheten vår. Åh, det er så deilig med ny sofa. Det er så mye en sofa kan gjøre med leiligheten. Plutselig er det bedre plass, og sofaen er mye bedre enn den lille toseter’n vi har hatt fram til nå. Vi får også bedre plass til besøk, og slipper å dra inn mange klappstoler som bare tar all plassen i stua.

IMG_0196IMG_0201

Vel, det var egentlig det jeg rakk å skrive for nå! Jeg har forhåndsskrevet et innlegg som jeg skal publisere litt seinere, når vi har fått alt i orden. Jeg gleder meg til å vise dere mer! Nå må jeg gjøre meg klar til jobb – heldigvis starter jeg ikke før 12 i dag. Selv om jeg liker best å starte og slutte tidlig, er det deilig å ha ekstra god tid om morgenen. Uansett er det deilig med korte dager.