Livet akkurat nå

Livet akkurat nå

Akkurat nå ser jeg på dokumentarer på NRK Nett-TV, og koser meg med brus og levende lys på stuebordet. Samboeren ligger i sofaen ved siden av meg, og vi nyter egentlig bare livet. Bergen har vist seg fra sin beste side de siste dagene; temperaturen har vært over tjue grader, og blomster og trær blomstrer virkelig.

I går, etter jobb, gikk jeg tur opp Fløyen med en venninne. Vi skulle trene på treningssenteret, men når været var så fint, tok vi heller turen opp dit. Vi fikk opp pulsen, så var en liten treningsøkt uansett, foråsiresånn. Selv om jeg vanligvis er død etter jobb, spesielt etter seinvakt slik som jeg hadde i går, kjente jeg det var deilig å komme meg ut på tur etterpå. Det var så deilig å ha noe å se fram til, og en slik tur er virkelig perfekt både psykisk og fysisk.

Men det er ikke alltid så lett å la de gode og positive tankene slå til. Akkurat nå er jeg litt anspent i kroppen. Hva hvis jeg ikke får fast jobb fra høsten av? Hva hvis ikke pengene strekker til? Og hva hvis jeg ikke gjør en god jobb, på jobb?

Nei, jeg vet ikke helt jeg ass. Forhåpentlig ordner det seg til slutt. Jeg skal fortsette å gå turer og å trene, det er noe jeg føler jeg mestrer og en perfekt måte å flykte litt fra hverdagen på.