Love, summer

Love, summer

Sommeren er her for fullt. Jeg renner bort, selv om jeg kun går med t-skjorte som overdel (bukse går jeg fortsatt med tho, #notcomfortablemedbarebein, og ahmagad, det er så varmt). Jeg håper at været holder seg sånn framover. Plutselig har vi brukt opp findagene, og bergensværet bestemmer seg for en helomvending med noen uker med regnregnregn. Jeg prøver å nyte finværet mens jeg kan.

Etter jobb i dag kjøpte jeg meg en froyo, og det var så forfriskende. Det er ikke noe jeg tar meg råd til hver dag, men jeg tenkte at akkurat i dag var det nødvendig. Jeg måtte kjøle meg selv ned. Jeg hadde egentlig tenkt til å ta meg en liten runde i sentrum for å ta meg en kjapp hårklipp, i tillegg til å kjøpe noen nye bukser (altså, jeg bruker opp buksene mine skremmende fort i barnehagen). Men det får bli på fredag. For da er det friiii!

Wellwell. Akkurat nå er livet ganske greit.