Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen!

I dag gikk jeg ut døra 09:30, og kom ikke inn igjen før 19. Det har vært en lang dag, men det har vært veldig kjekt likevel. Jeg stresset ikke med å få med meg noen ting, og det var egentlig helt perfekt. Egentlig hadde jeg ikke hatt noe imot å ikke gjøre noe stort i år, jeg orket rett og slett ikke stresset, så å ha en rolig (men lang) dag var midt i blinken.

IMG_0253-2IMG_0277

Dro til en venninne for å spise frokost kl. 10 (eller brunsj, som jeg kanskje burde kalle det), før vi kom oss til byen i 13-tiden. Toget gikk vi glipp av, men det gikk egentlig helt greit. Vanligvis er jeg ganske gira på å se toget, men det var så styr å komme seg til sentrum. Dessuten er det vanskelig for en lav jente å i det hele tatt kunne se noe. Sånn sett savner jeg å bo midt i sentrum, hvor jeg kunne se toget utenfor stuevinduet. Uansett – frokosten/brunsjen var veldig fin! Eggerøre, laks, spekemat, rundstykker, gelé, jordbær og god drikke.

IMG_0283IMG_0284

I sentrum leita vi etter en sitteplass ute i sola, for å bare slappe av. Vi fant oss utrolig nok et sted å sitte i solsteika, og det var godt å bare sitte der og nyte. Etterhvert kom en venninne til for å slå seg ned med oss. Vi var der en liten stund til, før vi tuslet videre for å kjøpe is og bare prate. Tida gikk veldig fort, og det er ikke så rart når man har så gode folk som dette, og bare tar livet helt med ro. Jeg er heldig som har en liten håndfull gode venner som dette, som gir meg energi framfor å dra den ut.

Jeg håper dere har fått en fin dag, alle sammen! Take care. 🌺🌼🌳