Hverdag
Comments 2

Ferie-hangover

Prøver å forberede meg til nok et intervju i morra, men det går så som så. Vet liksom ikke helt hvordan jeg skal forberede meg. Jeg synes det er så vanskelig. Vi skal diskutere caser, og da er det liksom spesielt vanskelig. Men forhåpentligvis går det greit. Jeg prøver å se over noen refleksjonsspørsmål lagt ut på det o’ store internett.

Uansett – ville bare poppe innom for å si hei! Jeg lever, og er fortsatt litt ferie-hangover etter alle fridagene i mai. Det var så deilig med langhelg, og gleder meg så fryktelig til en lang sommerferie i juli (noe jeg forhåpentligvis får, hæshtægg livet som vikar). Ikke lenge igjen nå. Jeg bestilte meg også spa her om dagen, og den første helga i sommerferien (om jeg får ferie, såklart) skal jeg få en skikkelig massasje med ansiktsmaske og hele pakka. I år skal jeg ikke på noe ferie, så da brukes en liten slant av feriepengene på spa i stedet. Money spent well.

Fortell meg gjerne om deres ferieplaner! Liker å høre hva andre har planer om, hihi.

This entry was posted in: Hverdag

2 Comments

  1. Oi hallo, veldig bra tips! Jeg skal heller ikke noe annet enn på hytta, og da burde man selvfølgelig bruke litt penger på spa! Hoho! Håper du får en fin uke og at du får innfridd ferien, jeg vet alt om livet som vikar…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s