Ferie-hangover

Ferie-hangover

Prøver å forberede meg til nok et intervju i morra, men det går så som så. Vet liksom ikke helt hvordan jeg skal forberede meg. Jeg synes det er så vanskelig. Vi skal diskutere caser, og da er det liksom spesielt vanskelig. Men forhåpentligvis går det greit. Jeg prøver å se over noen refleksjonsspørsmål lagt ut på det o’ store internett.

Uansett – ville bare poppe innom for å si hei! Jeg lever, og er fortsatt litt ferie-hangover etter alle fridagene i mai. Det var så deilig med langhelg, og gleder meg så fryktelig til en lang sommerferie i juli (noe jeg forhåpentligvis får, hæshtægg livet som vikar). Ikke lenge igjen nå. Jeg bestilte meg også spa her om dagen, og den første helga i sommerferien (om jeg får ferie, såklart) skal jeg få en skikkelig massasje med ansiktsmaske og hele pakka. I år skal jeg ikke på noe ferie, så da brukes en liten slant av feriepengene på spa i stedet. Money spent well.

Fortell meg gjerne om deres ferieplaner! Liker å høre hva andre har planer om, hihi.