Arboretet

Arboretet

Denne helga har vært veldig fin, med besøk av foreldre fra Østlandet. Heldigvis har Bergen vist seg fra den beste sida denne helga, med steikende sol og god stemning. Vi har vandret rundt og sett, spist digg mat, sett buekorpsene, sett fotballkamp, og nytet byen. Vi var også i arboretet. Det var min første gang der, så det var på tide. Jeg hadde sett for meg litt mindre område (fytti, så svært område det var!), og selv om vi langt ifra fikk sett alt, var det uansett fint å vandre rundt!

IMG_0296IMG_0297IMG_0310IMG_0314

Det var på søndag, den varmeste dagen, var vi i arboretet. Det var nesten litt for varmt å gå rundt, så vi satte oss litt ned i skyggen for å spise og drikke rikelig med vann. Det var like greit dét, og det var avslappende å bare nyte stemningen der. Det var arboretets dag, så det var bl.a. musikk og stands der.

IMG_0317IMG_0319IMG_0320IMG_0323IMG_0324IMG_0325IMG_0332IMG_0337IMG_0340

Så gikk vi en liten tur for å kikke litt på blomster i den amerikanske og asiatiske delen. Det var såpass stort område at vi ikke fikk sett alt, men det får bli en annen gang. Uansett en fin tur i fine skogområder! Alle som bor i Bergensområdet burde ta en tur hit. Mange fine badeplasser er det her også! Så en annen gang vil jeg ta med meg litt mat og sette meg ned og bare nyte.