Fuji-babyen min

Fuji-babyen min

Tok med meg fuji-babyen min en liten tur ut, som jeg har latt støve ned en god stund. Etter jeg kjøpte canon powershot’en, så har jeg stort sett brukt den til å ta bilder med. Den er jo så lett og grei å ha med seg overalt. Men fujifilm’en min er jo fortsatt (fuji)babyen min. Tok bare noen kjappe shots med den nå i kveldssola. Og den er jo ikke så verst, sånn egentlig? (Bortsett fra at jeg sliter med fokus og slikt. Må bli flinkere med autofokus, ass.)

DSCF7002

DSCF7014

DSCF7023

DSCF7027

Er egentlig ganske glad i stemninga bildene gir, og det gjør jo sånn egentlig ikke at fokuset ikke er helt som det skal? Særlig ikke når jeg pynter de med filteret Kodak Gold 200 ++ fra VSCO (preset på Lightroom, kjøpt her (ikke reklamelenke)). Det gir jo en slags analog følelse, og analoge bilder blir ikke alltid superklare. Uansett, gøy å “eksperimentere” med “gamle” kameraer!