En dal

En dal

Prøver å skrive et innlegg flere ganger, men klarer ikke å få ut hva jeg egentlig føler. Kort fortalt føler jeg at jeg sitter litt fast i en dyp, mørk dal, hvor jeg er litt motløs. Jeg føler meg ikke flink nok. Jeg føler meg ikke god nok. Det har noe med at jeg enten har fått avslag, eller rett og slett ikke har hørt noe, fra alle jobbene jeg har søkt på. Det gjør meg så sliten. Men til tross for at jeg sitter litt fast i den mørke dalen, prøver jeg å se ting positivt og tenke over hva jeg er takknemlig for. Jeg prøver å tenke over hva og hvem jeg har i livet mitt. Jeg har gode mennesker rundt meg, som støtter meg og får humøret opp. Jeg er stort sett er frisk. Jeg har faktisk gode egenskaper, og ting jeg er flink på. Jeg er god nok, og jeg kan mer enn jeg tror. Jeg må bare ikke gi opp. Jeg må opp med hodet, og fortsette. Til slutt klarer jeg å klarte meg opp og ut av den mørke, tunge dalen. Jeg skal klare det.

DSCF7053DSCF7057DSCF7060DSCF7061DSCF7062

Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. Be curious, and however difficult life may seem, there is always something you can do, and succeed at. It matters that you don’t just give up.

Stephen Hawking