Hverdag
Legg igjen en kommentar

En helg langt vekk fra alt og alle

… okei, kanskje ikke langt fra alt og alle. Fredag kveld var det fest hos en av naboene, og der var det liv (og bass) for å si det sånn. Men det var fint å komme seg vekk uansett. Bare reset’e hjernen og ikke tenke på alt som surrer rundt i huet for tida. Vi spilte yatzy, var en tur ute i båten, og nøt livet ute i finværet. Det var en fin avkobling, sånn som hytteturer gjerne skal være.

DSCF7069DSCF7070DSCF7076DSCF7084DSCF7085DSCF7090DSCF7093DSCF7099DSCF7100DSCF7112DSCF7125DSCF9018DSCF9035DSCF9036DSCF9046

Føler meg bittelitt bedre for tiden. Kanskje det er fordi jeg visste jeg skulle dra på hyttetur, og fordi jeg visste at det ble en så fin avkobling som det ble. Jeg drømmer også mye for tiden. Jeg drømmer nemlig om å jobbe som frilans, som fotograf og webdesigner på siden. Jeg har så lyst til å ta bilder av folk, og jeg har så lyst til å selge webdesign. Jeg må bare bli flink til å ta bilder først, og ikke minst lære meg å lage webdesign. Ohwell, må le litt av meg sjæl. Drømmer altfor stort, men det er vel lov? Også må jeg vinne i lotto først da, for å tørre. Ohwell.

This entry was posted in: Hverdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s