En post uten mål og mening

De siste dagene har jeg vært litt anspent i kroppen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men tror det kommer av at de siste dagene har vært preget av glede, men også usikkerhet. Jobbtilbud, enda flere jobbintervjuer etter det, og hva jeg burde gjøre. Men jeg føler meg mer og mer sikker på at jobbtilbudet jeg fikk, er det rette for meg.

Uansett. I går feira jobbtilbud med å kjøpe meg en litt for dyr tegneblokk (med verdens diggeste papir!!), og noen pastellfarga twin brushes fra Panduro Hobby. Jeg tenkte at dette skal jeg unne meg, og oppgradere “kunsten” min til noe mer (hah hahaha). Ikke at jeg kommer til å selge noe av det, men det er en motivasjon til å faktisk lage noe framfor å bare skrible noe random greier ned på et papir. Den dyre notatblokka kan jeg ikke bare kaste bort på noe random tøv. Så ja. I dag har jeg klipt håret (litt for kort, ææ), og kjøpt en tekopp hvor det står “best person ever!!!” på. Den tenkte jeg skulle booste selvtilliten litt.

DSCF9041

Så – over til noe helt annet. Jeg blir helt matt i kroppen, for jeg har. så. lyst. til å lage webdesign fra bunnen av. Jeg har så lyst til å kunne bestemme helt selv hvordan designet mitt skal være. Jeg klarer liksom ikke å bli helt fornøyd med noen design, virker det som. (Som dere sikkert har merka på alle de gangene jeg har endra design, heh.) Noen som vet hvor og hvordan man starter? Hvor begynner jeg i mylderet av css og html og alt mulig sånt? Det mest “fancy” jeg klarer, er å endre bittelitt på eksisterende design. Jaja, øvelse gjør mester, og jeg må bare begynne.