Fine dager

Fine dager

Den siste uka har vært fylt med mye fint. Det har vært en full uke med jobbing, i tillegg til fine ting etter jobb. Mandag og onsdag var det trening etter jobb, og tirsdag og i dag har jeg møtt fine venninner og spist mat. I dag var det kafédate med en fin venninne som snart forlater denne byen (trist!!!). I morra har jeg min siste dag på jobb før ferie, og jeg drar rett på en fin, liten tur med samboeren.

I dag spiste vi på BarBarista, en supergøy kafé. Interiøret er så gøy! Her er det masse som henger i taket og på veggene, og det å bare å sitte der og glo er en liten opplevelse i seg selv. Dessuten har de superdigge sofaer å sitte i! Jeg blir superinspirert av alt sammen, og kan fint tenke meg å dra dit for å gjøre noe kreativt en gang. Som å eksperimentere i photoshop og lightroom. Og jobbe med tegning og illustrasjoner. Og kanskje også jobbe med webdesign en gang.

Processed with VSCO with fp8 presetProcessed with VSCO with fp8 presetProcessed with VSCO with fp8 preset

Akkurat nå prøver jeg å samle litt energi til siste dag på jobb (introverten i meg skriker etter litt tid til å bare være, koble ut). Blir nok en tidlig kveld på meg!