Fine ting akkurat nå

Fine ting akkurat nå

Ferien nytes maks, og feriemoduset er virkelig PÅ. Softis er spist, fine trær suser i den lune vinden, og loaded fries med cheddar og bacon er fortært.

Her om dagen tok en venninne og jeg en badetur “rett oppi gata”, og en and kom på besøk. Kjempesøt og tam! Etterhvert ble den litt innpåsliten, men søt var den læll (“give me food”).

d2835c7f-4152-413a-8c34-0f8a227b557b

Altså, how cute??? En søt katt som kom på besøk på hytteturen her om dagen.

Jeg prøver å slappe av, og koble helt ut nå som jeg først har muligheten. Jeg føler flere og flere brikker faller på plass, både psykisk, fysisk og økonomisk. Det er en liten lettelse, og jeg håper bare det fortsetter slik. Jeg håper jeg klarer å vokse videre. Håper dere får en fin ferie, fylt med gode stunder og magiske øyeblikk!