Gradestokken krabber opp mot 30-tallet, og jeg søker stadig skygge. Den dårlige samvittigheten kommer krypende. Jeg burde ligge ute i den steikende sola og få farge på kroppen, men jeg får en slags klaustrofobisk følelse. Jeg orker ikke. Jeg orker ikke å ligge ute og svette, kun for å få farge på kroppen. Jeg prøver å bli kvitt den dårlige samvittigheten ved å tenke på fordelene – huden takker meg i det minste.

Jeg koser meg inne med et iskaldt glass vann, og is. Jeg har funnet en bok som jeg sluker hel, i Robert Langdon-serien, og jeg klarer ikke å legge den helt fra meg. Det er ett eller annet med de bøkene jeg finner så spennende, og jeg lever meg så inn i de. Det er noe med det å forsvinne inn i en annen verden, som jeg setter så stor pris på. Det er en liten flykt fra hverdagens kjas og mas.

Designet er endra igjen – som dere ser. Men jeg ble plutselig inspirert av alle fotobloggerne der ute, som deler bildene i slikt format. De deler bildene i et større format, og skriver så fine tekster som trollbinder meg. Jeg vil prøve meg på det samme. Jeg vil prøve å dele tekster av «høyere verdi», om det gir mening. Ikke bare tilfeldige tekster og bilder, bare for å ha noe å dele. Ikke at det er noe galt i dét, men jeg vil uansett bli flinkere. Flinkere til å dele noe ordentlig (hva enn ordentlig betyr), og eksperimentere med tekst og bilde. Jeg vet ikke helt hvordan det går, men jeg får se.

IMG_0019IMG_0027

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s