Summer of 2018

Summer of 2018

Sommeren har vært fin så langt, og nå er det ikke lenge igjen til jeg begynner i ny jobb. Om litt under to uker er sommerferien 2018 ferdig, og da gjenstår bare minnene. Jeg har ikke gjort noen store planer denne sommeren, og det er egentlig helt greit. Det er mye en kan gjøre hjemme, + en sparer penger til en større tur seinere. Jeg vurderer forresten å ta en tatovering iløpet av høsten/neste vår. Jeg har skikkelig lyst på tatovering, men er så usikker. Usikker med tanke på jobb, huden (“hva hvis jeg får en rar føflekk under som jeg ikke legger merke til?”), og plassering. Så tatoveringen må jeg nesten sette på vent, fram til jeg blir hundreogti prosent sikker.

Resten av sommeren skal lastes med: trening, tur, bading, is-spising, gode middager og litt jobbforberedelser.