Hello, August

Hello, August

Det er august, og jeg har startet i ny jobb. Etter en måned ferie, er det hardt å starte på’an igjen. Nye rutiner, nye å bli kjent med. Det har tatt på, men jeg sitter igjen med en god følelse. Det er fortsatt en liten stund til jeg er skikkelig inn i nye rutiner og slikt, men det kommer seg. Selv om det er hardt å komme i gang igjen etter en lang ferie, er det også litt godt. Det er godt å komme inn i rutiner igjen.

0b9bf192-ecf5-47a7-8ec1-844c190aa903

I ferien startet jeg på et nytt prosjekt. Jeg har jo lenge “tegnet” litt, altså doodla, men nå trengte jeg noe annet. Nemlig strikking! Jeg har lenge hatt lyst til å bli flink til å strikke, så jeg startet på en genser. En helt enkel en, uten mønster. Det er kanskje litt heftig å starte på en genser? Nja. Jo. Kanskje. Men jeg har strikket en genser før, og har også strikket en lue. Jeg begynte også på et sokkerpar, som jeg aldri ble ferdig med. (Burde forsåvidt blitt ferdig med de før jeg begynte på noe nytt, men ohwell.) Jeg vet uansett at jeg kan strikke hvis jeg vil, problemet er bare oppskriftene. Oppskrifter er vanskelige, og jeg trenger egentlig en som kan vise vei for meg ved min side. Heldigvis har jeg mange rundt meg som kan vise meg hva som skal gjøres så fort det blir litt vanskelig.

d650cdad-3ed3-453f-8c39-0414893144ef

Det har også blitt en del kattekos i ferien. Og det blir ikke noe mindre framover. I august har jeg ikke store planer, men noen har jeg. I og med at jeg ikke har vært på noen voldsom ferie denne sommeren, så tenker jeg det er viktig å gjøre noe hyggelig i hverdagen. Noe man kanskje ikke gjør så ofte. Så her kommer en liten liste over hva jeg gjerne vil gjøre i august (og egentlig videre utover høsten):

  • Dra på kafébesøk
  • Gå turer i gamle trakter
  • Besøke nye steder (gjerne de jeg nevnte her)
  • Feire toårsdagen vår
  • Strikke ferdig genseren
  • Ta vare på de små øyeblikkene
  • Ta vare på meg selv