New desk and new inspiration

New desk and new inspiration

Her om dagen var jeg en tur på IKEA, sammen med samboer og søster. Det var egentlig søster som skulle ha noen småting der, men det endte opp med at samboer og jeg kjøpte mer en henne. Eh ehehehe. Sånt skjer. Vi manglet både skapplass til klærne våre, og en pult som vi kan tegne/studere/jobbe ved. Og nå fikk endelig tak i både pult og kommode! Kommoden måtte vi stue inn i gangen/inngangspartiet, men det går helt greit. Sånn er det å bo på en liten plass. Pulten endte opp ved siden av sofaen:

Den er liten, men det går forsåvidt helt greit. Den er akkurat stor nok, og vi får plass til å både skrive, tegne, og studere/jobbe. Jeg fikk inspirasjon til å tegne mer, nå som jeg endelig har en plass å sitte. Det har vært litt tungvindt å sitte (eller ligge, som jeg gjør 97% av tida) i sofaen, mens jeg tegner og skriver, så nå skal det bli andre boller. Jeg har ikke tegnet på en stund nå, så det blir deilig å begynne igjen! Woho! På bildet over ser dere bare en liten test, ehe. Blokka er snart tom, så snart er det på tide å kjøpe inn litt nytt utstyr. Så hvis noen har noen tips til (ikke så voldsomt dyrt) utstyr, både fargeblyanter, penner og tegneblokker, hyl gjerne ut!

Resten av søndagskvelden skal jeg bare slappe av og nyte kvelden med en kopp te. Ble forkjøla på torsdag som forverra seg på fredag, men i dag føler jeg meg endelig litt bedre. Heldigvis! Ha en finfin kveld!