Jeg har det fint

Jeg har det fint

Lørdag morgen. Helga altså, den er så digg, spesielt fredag kveld og lørdag morgen. Da har jeg fortsatt en del igjen til å gjøre akkurat det jeg vil, og det er så digg. Da kan jeg catch’e up med serier, bøker og alt slikt, og ikke tenke på at “nå må jeg snart lage middag, ta en dusj og gjøre klart til i morra, for så å legge meg”. Hver dag må jeg stå opp såpass tidlig, at jeg må legge meg rundt 22 hver kveld for å ikke få øyne som verker dagen etterpå.

Helgene framover er fylt med diverse. I kveld skal jeg på konsert (woho!), og snart må jeg løpe ut døra for å rekke timen hos optikeren. (Apropos øyne som verker; jeg føler jeg fort blir sliten i øynene. Jeg bruker jo egentlig lesebriller, og mistenker at øynene har blitt bittelitt verre slik at jeg må bruke briller fast.) Neste helg er det blåtur, og helgen etter der igjen er det bursdag. Helgen etter der igjen er det nok en bursdag, men da er det såpass langt vekk at jeg må reise bort og overnatte. Helgen etter der igjen har jeg ikke noen planer, og da skal jeg bare bruke den på å være sammen med min kjære og slappe av. En helg uten noen planer, annet enn å se på film og serier og kanskje gå en tur eller to. Det gledes.

Uansett. Jeg har det fint, og jeg trives veldig godt i den nye jobben. Jeg blir sliten og sovner fort om kvelden, men jeg blir sliten på en god måte. Jeg har det utrolig fint med min kjære, og jeg har veldig fine venninner som jeg gjør fine ting med. Det er en luksus jeg ikke tar for gitt. Det er ikke alle som har gode venner, og energi til å finne på ting hver helg. Jeg trenger tid til å lade opp batteriene selv, men samtidig trives jeg med å ha mye å gjøre. Jeg har det fint. Jeg har det gøy. Jeg tar ikke jobb og vennskap og fin kjæreste for gitt.