Høsten 2018

Høsten 2018

At det snart er høst, er nesten litt skummelt. Tida går så fort! August nesten overstått, og vi går inn i første offisielle høstmåned. Da har jeg allerede jobba en måned på nytt arbeidssted, et fint sted med fine mennesker. Hallo, det er jo ikke så lenge siden jeg starta i ny jobb i januar? Det er jo ihvertfall ikke lenge siden jeg hadde min siste arbeidsdag der, og sommerferien starta?

Så nå som vi snart går inn i en ny måned og ny årstid, har jeg noen planer? Har jeg noen mål for denne høsten? Nja, kanskje. Jeg har ikke reflektert noe særlig over hva jeg vil oppnå i høst, og det er egentlig helt greit. Jeg vil ta ting som det kommer. Men jeg tenker det er greit å ha noe som holder meg gående. Så her kommer det noen ting jeg vil holde på med i høst.

🍁  Prøve ut mindfulness.
🍁  Prøve ut yoga.
🍁  Dra på turer. Høsten er så fin, og naturen må nytes.
🍁  Bli flinkere med kameraet, slik at jeg har mer å publisere.
🍁  Skaffe meg engangskameraer, slik at jeg kan eksperimentere mer.
🍁  Tegne. Bli mer kreativ.
🍁  Bli brillefin. Tørre(!!) å gå med brillene.
🍁  Ta en skikkelig opprydning i klesskapet. Gi bort klær jeg aldri bruker.
🍁  Spare penger.

Ofte setter jeg opp slike punkter, for så å glemme de etter en liten stund. Men nå skal jeg gjennomføre! De kommer nok til å komme og gå i bølger, men jeg skal uansett ha de i bakhodet. Jeg kan jo komme med en ukentlig eller månedlig oppdatering om hvordan det går!

Avslutningsvis kommer jeg med et kleint spørsmål –  har du noen planer/tanker om hva du vil oppnå i høst?