Kveldstur

Kveldstur

På onsdag, etter jobb, tok en venninne og jeg turen opp Fløyen. Det var en fin tur i behagelig vær, og det var overraskende deilig etter en lang dag på jobb. Det var akkurat det jeg trengte etter den hektiske dagen. Vanligvis er jeg i et sånt humør der jeg helst vil rett hjem og krølle meg sammen i fosterstilling, men hey, det gjør så mye for kropp og sjel å komme seg ut.

I går var en sånn dag der jeg helst bare ville begrave meg ned i et hull og bli der i noen dager. En liten miniferie for å lade opp både kropp og sinn. Jeg vet ikke helt hvorfor, det var bare en sånn dag. Sånne dager er vel bare naturlig å ha en gang i blant. Jeg må lære meg å ikke dra meg helt ned dersom det er en dag som ikke går helt etter planen. Bite det i meg, og lære av feilene. Jeg har en tendens til å tenke det verste, men tror dette året blir året der jeg faktisk lærer meg å tenke bedre. Krysser fingrene.