Sommar i september

Sommar i september

Sommar, sommar i september… Jeg er fortsatt i sommermodus, og er ikke helt klar for høsten som snart setter inn for fullt. Høsten har lenge vært en ny start for meg. Nytt skoleår, nye muligheter. I fjor høst suste jeg inn i “voksenlivet” for fullt, ferdig med til sammen 16 år med skole. Det var rart, og det var hardt å komme ut i jobb skal jeg innrømme. Men nå, nå føler jeg at jeg virkelig har fått den nye starten jeg trenger. En trygg jobb (selv om det ikke er en fast jobb).

Samtidig føler jeg meg litt lost. Jeg drømmer. Mye. Om ting jeg vil gjøre, ting jeg vil oppnå i livet. Er det slik livet skal se ut som, resten av livet? Det er litt skremmende. Men samtidig er det litt fint. Jeg trives godt med jobb, selv om det er krevende. Jeg trives godt med min kjære, som er så god og fin og snill. Og jeg trives godt i byen, selv om den er sur og våt om vinteren. Men jeg vil liksom oppnå noe, jeg vil liksom finne min greie.

Jeg tror det har noe med hobbyer å gjøre. Jeg trenger noe å gjøre på siden av, som holder litt liv i meg. For selv om jeg trives på jobb, føler jeg hverdagen kun handler om jobb. Og det er først når helga kommer jeg virkelig setter meg ned med ting jeg liker. Blogging. Bilder. Skriving. Tegning. Jeg må prøve å gjøre noe annet enn å kun dra hjem, lage en kjapp middag, slappe litt av på sofaen før det bærer til senga og søvnen. Det må jeg prøve på. Nå som høsten og mørketida sniker seg inn, er det ekstra viktig å finne det ekstra lyset i hverdagen.

Jeg skal bli flink. Flink til å finne min greie.