Akkurat nå

Akkurat nå

Været preger humøret mitt. Høsten er her, og det bøtter virkelig ned for tiden. De siste dagene har vært våte, mildt sagt, og det ser ikke ut til å roe seg ned framover heller. Kveldene blir mørkere, og det samme blir morgenene. Jeg liker høsten, men jeg savner det gode, sprøe klimaet i øst. Her i vest er det stort sett bare surt og vått.

Jeg mangler litt ord for tiden. Jeg mangler litt energi. Jeg mangler litt inspirasjon. Jeg klarer ikke helt å få fram ordene. Jeg klarer ikke å få fram det jeg har på hjertet, det jeg ønsker å formilde. Også tenker jeg; hva er det jeg egentlig ønsker å formidle? Er det noe vits i å gjøre det? Har det noe å si om jeg gjør det? Er det noen som kommer til å lese det, og ikke minst noen som ønsker å lese om det?

Jeg vet ikke. De siste dagene har vært en liten berg- og dalbane. Den ene dagen er jeg i godt humør, den andre dagen er jeg helt på bånn, med lavt selvbilde og null mestringsfølelse. Men det kan jo ha noe med været å gjøre. Som nevnt; været preger humøret mitt. I kanskje litt for stor grad. En ting er sikkert – jeg har en vei å gå. Jeg må klare å kave meg opp fra dette hullet, og opp til der jeg virkelig vil være. På et sted der jeg føler jeg mestrer, der jeg føler jeg vet hva jeg gjør. Der jeg vet at jeg er god nok.

Og midt i disse mørke tider, har jeg noen drømmer:

  • Å bli flink med webdesign.
  • Å bli flink med tegning.
  • Å bli flink med foto.

Dette skal jeg jobbe mot, og jeg vil virkelig gjøre handling ut av ordene/tankene/drømmene. På mørke høstdager vil jeg finne lys i å mestre noe jeg lenge har hatt lyst til å mestre. Nemlig webdesign, tegning og foto.