New glasses

New glasses

Har skaffa meg to par briller. Jeg liker best de rundeste av de, minner meg om Harry Potter. Ligner forsåvidt litt mer på Harry Potter også, da jeg har et arr i panna. Det er litt skummelt å gå med brillene, for tenk om jeg ser helt dum ut i de?? Det gjør jeg nok ikke, må bare bli vant til å ha de på.

De siste dagene har jeg forresten reflektert litt. Jeg trenger ikke å bry meg om hva alle andre tenker om meg hele tida. Jeg trenger ikke å “please” alle andre hele tida, av og til kan jeg være litt egoistisk og tenke på meg også. Jeg trenger ikke å alltid følge strømmen, noen ganger kan jeg yolo’e litt og gjøre det jeg synes er kult og ha på meg det jeg synes er kult (sånn apropos brillene). Jeg kan faktisk bare være meg selv, og jeg må vite at det er godt nok.

Hvis jeg av og til føler meg utilstrekkelig, må jeg bare lese dette om igjen.