Tanker på en søndag

Tanker på en søndag

Helgen kom, og jeg har ikke vært så glad for helg på lenge. Stormen har herja den siste uka, og da har det vært godt ekstra godt å ligge under teppet på sofaen, med en god kopp te i hendene. Det er sesong for eplekake, og eplekake smaker ekstra godt til koppen med varm earl grey. Jeg tenker at jeg må bli flinkere til å bake, for åh, det er terapi. Samtidig er det kanskje ikke så sunt å ha kaker og bakst tilgjengelig hele tiden. 

Ser på side om side, og koser meg med samboeren. Jeg tenker på hvor glad og takknemlig jeg er for å ha han, og som jeg har hatt i over to år. Jeg føler at etter to år, da er det liksom bankers. Tryggheten er total. Det er liksom ikke noe tvil. Det er oss to. Den tryggheten trenger jeg.

Kjøpte meg to bøker som jeg tenkte å lese i høst. Stille av Susan Cain og Alt om selvfølelse av Mia Törnblom. Merker jeg trenger å lese slike bøker, men det gjenstår å se om de er bra eller ikke. Om de hjelper å lese. Håper det.

Drømmer om å gjøre noe helt annet. Noe kreativt. Drømmer om å bli kreativ. Jeg er ikke den mest kreative sjelen på denne jord, men jeg har så lyst til å bli det. Finne min nisje. Finne noe jeg kan gjøre, som jeg kan leve på, tjene penger på. Men akkurat nå det bare en drøm, kanskje jeg en vakker dag er blitt kreativ nok til å kjøre en idé fullt ut.