Denne uka har jeg blitt tjuefire år, jeg har hatt en liten feiring med de aller, aller nærmeste, og jeg har feiret bursdagshelga på landet. Det har vært fint og avslappende, og jeg må fokusere på det når det knyter seg litt i brystet av nervøsitet.

Supersøte sauer, og supersøt katt. Og superkosete alle sammen. Dette er livet dere, de små øyeblikkene som gir deg glede helt ned til hjerterota. Denne bloggen har blitt brukt som et utløp for nervøsiteten min i det siste, men jeg vil snu på det. Jeg vil at selvfølelsen skal bli bedre, og da må jeg fokusere på det positive og det som gjør meg bra. 

Så nå starter et nytt kapittel. Jeg vil huske 24-årsalderen som året der jeg virkelig ble trygg på meg selv, min verdi og min verden.

2 replies on “Feelin’ twenty-four

  1. Gratulerer med dagen (litt på etterskudd, men dog). Selv om alderen i seg skremmer meg litt, så synes jeg det er så godt å bli eldre. Å kjenne hvor mye større trygghet man føler i helt dagligdagse situasjoner er bare så utrolig godt. Håper 24 blir alt du ønsker deg <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.