Lørdag den tjuesjuende

Lørdag den tjuesjuende

I denne kroken skal jeg snike meg inn i gjennom høsten. Akkurat nå er det frost på bakken, og (nesten) skyfri himmel. Det er så godt at sola titter fram, etter en lang periode med en god del regn og vind. (Her ser du at vi slo en 32 år gammel rekord i september, og her ser du hvordan vi ligger an i oktober.) Så joda, sånn er det å bo i Bergen.

Jeg drømmer om å kjøpe meg airpods, trådløse hodetelefoner. Det virker så digg å ikke tenke på trådene, spesielt når jeg trener. Men de fra Apple koster jo en formue, så jeg får nesten bare spare. Jeg drømmer også om å farge håret mitt. Det jeg er redd for da, er at jeg må farge det regelmessig pga. ettervekst. Sist gang jeg gjorde noe med håret, tok jeg balayage. Og da slapp jeg å tenke på sånt. Men vi får se. Jeg har drømt om enten en lys og kald farge, eller en brunfarge av et slag. Zoella rocker ihvertfall denne fargen, og jeg vil også. Åh.

Nå må jeg snart gjøre meg klar og komme meg ut i den kalde høstdagen. Jeg skal snart møte noen venninner på lunsj, og hu ene har jeg ikke sett på en (litt for lang) stund. Jeg skal ta med meg kameraet, så jeg endelig får noen flere bilder å publisere.