Hello, november

Hello, november

Oktober var en fin måned. Det var ikke en god bloggemåned, den dårligste bloggemåneden så langt, men det går egentlig helt greit. Jeg føler ikke det samme presset til å prestere her lenger. Jeg drømmer like mye som før, og jeg har ups and downs, men jeg føler ikke for å dele absolutt alt lenger. Det er befriende!

November har jeg bestemt meg for skal bli fin. Det er vanligvis en litt lang og mørk og en smule kjip måned, hvor jeg egentlig bare venter på at desember og julekosen skal komme. Desember føles alltid så lys og fin, så jeg lengter vanligvis bare etter det. Men jeg skal fokusere på de lyse, fine tingene også i november. Som kos om kveldene, med te og stearinlys og pledd og kanskje en god bok. Jeg skal fokusere på selvpleie, og å gjøre ting jeg virkelig vil.

Apropos drømmer og selvpleie – jeg skal bli flinkere til å tegne. Jeg tegner oftere. Vel, egentlig gjør jeg ikke det, men jeg føler det er mer kvalitet på det jeg gjør. Og på pinterest fant jeg plutselig en del inspirasjon. Jeg har en kjærlighet for å tegne blomster og blader, og jeg har funnet mye av nettopp dette på denne siden. Det er det som er så kjekt med pinterest, jo mer du ser på og lagrer av blomster, jo mer blomster dukker opp.

Her er et (noe uklart) eksempel på en tegning jeg har tegna. Det er lenge siden den ble tegna, men jeg husker jeg ble ganske fornøyd. Det var liksom den første ordentlige tegninga. Den første tegninga jeg faktisk ble fornøyd med, den første tegninga som virkelig motiverte meg til å gå videre med dette. Så nå skal jeg motivere og inspirere mæ’sjæl til å tegne noe hver kveld, og kanskje jeg skal legge ut en oppdatering her en gang i blant for å virkelig holde koken. 

Nå har jeg ikke stort mer å dele, men jeg oppfordrer alle til å sette av litt tid hver dag til noe fint!