Niende til ellevte november

Niende til ellevte november

Denne helga har jeg kjent på hvor viktig det er for meg å ha alenetid. Jeg trenger sårt tid til å koble helt ut. Jeg vil ikke si jeg er en 100% introvert, for jeg lader delvis opp av å være med folk, men jeg er fortsatt veldig avhengig av å ha tid å ikke gjøre en shit.

Helga starta med bursdag, og det var koselig. På lørdag dro jeg til byen for å fikse fitbiten (lang historie kort: jeg kjøpte en ny fitbit, og da jeg kom hjem og åpna esken var det ikke noe fitbit der, lol), og møtte deretter en venninne for å shoppe. Da jeg kom hjem lå jeg på sofaen og så film med samboeren. Deilig kveld. I dag har jeg gått på tur, en tur jeg trodde skulle bli lang, men som var overraskende kort. Nå ligger jeg i godhjørnet i sofaen og lader opp til kaffe- og kakebesøk i kveld, og til en lang og travel uke.

Det er veldig fint å ha muligheten til å ha slike helger, altså. Jeg skal ikke klage. Det har jo vært en fin helg, og jeg kjenner jeg er heldig som har gode venner, en god samboer og en god svigerfamilie. Men i travle perioder med mye å gjøre, kjenner jeg det suser ekstra i hodet.

Jeg har forresten noen drømmer/planer/tanker, og jeg vil gjerne realisere de i løpet av høsten/vinteren. Så stay tuned.