Snart nytt år med nye muligheter

Snart nytt år med nye muligheter

Første desember, og kun 31 dager igjen av dette året. Jeg ser tilbake på året som har gått, og tenker “hæ, what, hva skjedde?”. Året har gått så fort, selv om det har føltes seigt og tungt til tider.

Det har vært et rart år. Jeg har grått, ledd, vært fortvilt, vært glad. Det er vel bare sånn det er, sånn livet er. Det har vært en liten berg- og dalbane, hvor jeg har lært en del om meg selv. Jeg har prøvd å ta tak i mine svakheter, men også prøvd å se på alle de gode sidene ved meg selv. Det er egentlig ikke før nå jeg begynner, sakte, men sikkert å bli litt tryggere på meg selv. Hva jeg vil. Hva jeg drømmer om. 

Week 3 - Scenic
Winter Forest

Men. Ja. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Når jeg skriver her, skriver jeg bare masse pjatt om hva jeg drømmer om og hva jeg ønsker, uten å faktisk gjøre noe med det. Det skal jeg bli flinkere på. Jeg vil utvikle denne bloggen. Jeg savner å ha et publikum å skrive til. Ikke det at jeg noensinne har hatt et voldsomt publikum, men savner den tida der jeg faktisk hadde litt følgere og fikk litt respons. (Throwback til da jeg hadde hele 50 (ekte/ikke-spam) følgere på bloglovin, haha.) Men tidene har endra seg, I guess. Man må ha noe å gi, noe som gir leserne noe tilbake. Jaja. Vi får se. Vi avslutter innlegget med en liten liste.

Jeg vil…

  • være litt mer selvironisk
  • bli flinkere til å lese bøker
  • sette av tid hver dag til meg selv, og mine interesser
  • muligens få meg en tættis
  • g.j.e.n.n.o.m.f.ø.r.e!!! det jeg stadig drømmer om

Kanskje 2019 blir året?