Første søndag i advent

Første søndag i advent

Finner roen med juleforberedelser og -vask. Det er noe spesielt som skjer med humøret så fort november går over til desember. Da innser man liksom hvor kort tid det er til jul og familiekos og total tilstedeværelse. Det er i julen jeg klarer å være (så og si) hundre prosent tilstede. Denne julen blir litt annerledes vel og merke, da jeg skal jobbe 27. og 28. desember, men det går egentlig helt greit. Jeg får likevel nok fri. 

Juletreet er satt opp, og samme er den fineste julekulen jeg har hatt. Den gir så fint lys i vinduskarmen, og holder selskap med den andre (noe tilfeldige) julepynten:

Juletreet har derimot ikke blitt pyntet ordentlig enda, og har typ tre pynteting på seg enn så lenge:

Skjønne ting, da. Resten av julepynten tenkte vi å sette opp når det nærmer seg selveste aftenen. I jula har jeg planer om å være hundre prosent tilstede, ikke stresse, og å være like avslappa som katta:

Æ glær mæ. Har også satt opp en konto på GoodReads, og tenkte å samle bøker jeg har lyst til å lese. Både i jula og på nyåret. Send meg gjerne noen boktips, jeg kjenner jeg er litt lost.