Tingen det er ein to tre, fire fem venar å vera med

Tingen det er ein to tre, fire fem venar å vera med

Hva er vel bedre enn å invitere søster på besøk en fredags kveld, sette på høy julemusikk og pynte juletreet? Da kjente jeg på den knusende roen. Julestemningen snek seg også inn, selv om ikke lukten av grantre kommer snikende så fort juletreet kommer inn og eskene med julepynt kommer ned fra loftet. 

Lørdag tok vi turen innom julemarkedet, og kan vel si julestemning på topp der også. Det eneste som mangla var snø. Da fikk vi også unnagjort et par julegaver, og nå mangler jeg bare to stk!

Det er litt rart å tenke på at i morra, da er det nøyaktig to uker til julaften. Jeg gleder meg. Jeg gleder meg til litt ro, til å senke skuldrene noen dager før det er på’an igjen. Jeg gleder meg til nyåret, hvor det skjer spennende ting. Jeg gleder meg til å prøve meg fram med ting jeg virkelig elsker å gjøre, tegning og slikt. Jeg gleder meg til å gå tur i skog og mark, og å bestige de syv fjell. Jeg gleder meg til å se hva framtida har å by på.