(snart) juleferie!

(snart) juleferie!

Jeg kjenner at nå, nå blir det godt med juleferie. Det blir en kort ferie, men det blir i det minste noen dager til å senke skuldrene, puste, lade opp batteriene. De siste dagene, vel, ukene, har jeg brukt opp alle batteriene, i tillegg til reservebatteriene. Skuldrene og nakken har vært stiv, og denne mørke perioden har ikke akkurat hjulpet på. Men jeg har heldigvis en fin jobb jeg trives i. 

Julebilder? Huh? Neida, jeg mimrer tilbake til varme mai-dager. Neida. Joda. Heh.

Gleder meg til å komme hjem med kameraet, og ta bilderbilderbilder. Kanskje filme litt også, og sette sammen en vlog? Jeg har drømt litt om å vlogge, men det tror jeg ikke at jeg tør. Vil ikke eksponere meg selv for mye. (Ironisk nok elsker jeg å blogge, og skriver om opp- og nedturer. Ehe.)