Ferie

Ferie

Jeg pakker til julen 2018. Det er litt småstressende, for jeg vil ikke glemme noe igjen, spesielt ikke noen gaver. Kofferten min er heller ikke sånn superstor, så i går kveld hadde jeg en mini-julaften med samboeren hvor jeg åpna to av de største gavene (rett og slett fordi jeg ikke fikk plass i kofferten). Da vet du at du er ganske heldig, som får en del gaver fra venner og svigerfamilie. Heldigvis blir også en del av gavene også bytta ut med andre gaver. Klær trenger jeg heldigvis ikke å stresse så mye med, særlig når jeg er hjemme i kun 4 hele dager. Kjole går jeg med på julaften, og resten av dagene går jeg mest sannsynlig bare i chilleklær. Jo, også har jeg med meg klær til julebesøk, da.

Gleder meg til å ta masse bilder, for hjemme er det kuldegrader og kanskje litt snø. Håper himmelen er klar, så jeg kan prøve meg på noen stjernehimmelbilder. Hvis kameraet mitt klarer det da, heh. Nå skal jeg prøve å fokusere fullt på skriving, lesing, tilstedeværelse og hygge. God jul!