Hej, tjuenitten!

Hej, tjuenitten!

Mens fyrverkeriene i det små har begynt, sitter jeg i stua for meg selv og tenker over året som har gått. Jeg har hatt både opp- og nedturer, og har jobbet på tre ulike steder. Tida etter studiene skulle bli hardere enn jeg hadde forestilt meg. Jeg har ikke vært trygg nok på meg selv. Men nå, ett og et halv år etter jeg ble ferdig, begynner jeg endelig å finne tryggheten i meg selv. Jeg tror jeg endelig har funnet stien til et bedre selvbilde og en slags indre ro.

Jeg reflekterer også over denne bloggingen. Egentlig hele bloggverdenen. Er blogging noe for meg, sånn egentlig? Jeg er ikke noe glad i utlevere for mye om meg selv. Ikke publiserer jeg noen bilder av meg selv heller (bortsett fra nå, hvor jeg har et slags profilbilde i sidemenyen). Jeg vet ikke helt hvorfor. Det er nok derfor jeg ikke får så mye respons på bloggen lenger. Jeg er ikke så personlig som mange kanskje ønsker at en blogg skal være. Derfor har jeg av og til tenkt litt på å legge alt dette blogg-greiene på hylla. Men så klarer jeg det ikke helt. Jeg elsker å skrive. Jeg elsker å uttrykke meg. Jeg har alltid vært bedre til å uttrykke meg skriftlig enn muntlig.

Føler dette innlegget blir litt merkelig, men det får bare være. Egentlig ville jeg skrive litt om året som har gått, men vil heller skrive noe om året som kommer. 2018 har som nevnt vært preget av opp- og nedturer; jeg har grått, ledd, vært frustrert, vært lykkelig. Jeg har innsett hva, og ikke minst hvem, som er verdt å bruke tid og energi på. I 2019 vil jeg ta med meg det jeg har erfart fra 2018. Jeg vil fokusere på de gode stundene, og i de vonde stundene vil jeg fokusere på at dette, dette går over.

“Worry does not take away tomorrow’s troubles. It takes away today’s peace.”

– unknown

Hej, tjuenitten!

  • Du skal ta meg med på turer, både på fjellet og rundt omkring i landet. Kanskje utlandet, til og med.
  • Du skal gi meg motivasjon til å stå på som aldri før, og virkelig gjennomføre det jeg har hatt lyst til og drømt om.
  • Det blir nok stunder jeg ikke får den motivasjonen, men det går helt fint det også.
  • Du kommer nok til å gi meg noen vonde stunder, men du skal søren meg gi meg noen gode stunder også.