Tjuenitten

Tjuenitten

Så, okei. Nytt år. Jeg har allerede rukket å skrive 2018 ved to anledninger siden midnatt, og det er litt merkelig at vi er over i 2019. Når klokka nærmet seg midnatt gikk jeg opp til øverste etasje, der svigers bor. Der er det amazing utsikt, og vi fikk sett fyrverkeri i alle retninger. Fin kveld var det, selv om jeg måtte droppe fest pga en kjip forkjølelse. Jeg hadde nok vært i grei nok form til å dratt, men ble fort svimmel, og jeg orket rett og slett ikke mye greier. Det er en ting jeg vil bli flinkere på, høre litt mer på kroppen og meg selv.

Anyways, jeg fikk plutselig ånden over meg til å skrive slags what-to-do-liste. Hva jeg vil få gjennomført i det kommende året. Jeg skreiv jo en slags liste i forrige innlegg, men denne er vel litt mer konkret. Jeg pleier ikke å sette meg noen voldsomme nyttårsforsett, men setter meg likevel noen. So, here we go.

What to do with you, 2019

  • Kjøpe meg en scanner (med printer helst), slik at jeg kan digitalisere tegningene mine. Og eksperimentere litt mer i photoshop, kanskje illustrator til og med.
  • Illustrere massemasse! Og lære meg noen grunnleggende teknikker i illustrasjonsverdenen.
  • Virkelig få ræven i gir og prøve meg med webdesign (selv om dette muligens blir liggende litt i bakhodet).
  • Bli enda mer glad i meg selv. Drikke mer vann. Få bedre kondisjon. Høre litt mer på kroppen.